.

.

Попуст
Јаско 18590-2092 Мацератор Пумпа, Само Грундирање, Работи Сува Заштита, Евакуација На Отпадот, 12 Волти ЕДНОНАСОЧНА струја, Нерѓосувачки Челик, Црна

Јаско 18590-2092 Мацератор Пумпа, Само Грундирање, Работи Сува Заштита, Евакуација На Отпадот, 12 Волти ЕДНОНАСОЧНА струја,

DEN 3120.16

Износот
Залиха

Постојан мотор од типот магнет, целосно затворен со вратило од нерѓосувачки челик. Вклучува Уред За Заштита Од Суво Сушење што ја исклучува пумпата. Ако не е инсталиран во овој формат, тогаш е корисно да се користи Пумпата за мацератор Jabsco За евакуација поради неговите способности за самовшмукување, а исто така и својствата за мелење.410 И ISO 8846 МОРСКИ За Заштита На Палење Тежина 2. Вклучува Уред За Заштита Од Суво Сушење што ја исклучува пумпата. Самовшмукување до 5 стапки оваа пумпа ќе испразни типичен резервоар за држење од 30 литри (115 Литри) за помалку од 3 минути. Должност циклус на пумпа е 15 минути континуирано што значи 180 галон (680 литар) може да се испразни во една операција.Кутиите за риби обично се монтираат во подот на садот и многу често се наоѓаат под водната линија или само делумно над водната линија. Куќиште обложено со прав со запечатени крајни ѕвона и лежишта е во согласност Со РЕГУЛАТИВАТА НА USCG 183.It се препорачува резервоарите за држење да се исплакнат со неколку литри вода по секое испумпување. Повторно Пумпата За Мацератор Јабско ги има карактеристиките што се позајмуваат на оваа апликација.ЕДНОНАСОЧНА пумпа за отпад од мацератор за празнење на резервоари за морско држење, идеални за употреба кога не се во ограничено празнење, исто така погодни за кутии за риби и садови за живеење. Должност циклус на пумпа е 15 минути континуирано што значи 180 галон (680 литар) може да се испразни во една операција. Самовшмукување до 5 стапки оваа пумпа ќе испразни типичен резервоар за држење од 30 литри (115 Литри) за помалку од 3 минути.Спецификациисимпелер : jabsco Нитрил соединение macerator : Нерѓосувачки Челик Машина намалува големината на честичките до 1/8" (3mm) максимум, нови 4 сечилото дизајн : Усна Pupeport(и) Влез - 1-1/2" (38mm) Црево Боцка и 1-1/2" N.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи