.

.

Попуст
Комплет за избор на гел за корекција на бојата за корекција на боја 8 x 8 инчи

Комплет за избор на гел за корекција на бојата за корекција на боја 8 x 8 инчи

DEN 207.84

Износот
Залиха

Овие гелови во комбинација можат да ја намалат температурата на бојата на под 1000к. Вклучува 3 различни гелови на Роско : 1/4 CTO, 1/2 CTO и CTO. Лесно се прицврстува на рефлектори или штала. Гелите не се деградираат поради многу ниска топлина од LED светлата. Може да се прикачи на LED светлата со лента со гафер. Овие гелови во комбинација можат да ја намалат температурата на бојата на под 1000к. Вклучува 3 различни гелови на Роско : 1/4 CTO, 1/2 CTO и CTO. Лесно се прицврстува на рефлектори или штала. Гелите не се деградираат поради многу ниска топлина од LED светлата. Може да се прикачи на LED светлата со лента со гафер. Овие гелови во комбинација можат да ја намалат температурата на бојата на под 1000kincludes 3 различни гелови на Rosco : 1/4 CTO, 1/2 CTO и CTOEASILY прицврстувачите на PAR рефлектори или Barn Doorsgels не се деградираат поради многу ниска топлина од LED Lightscan да бидат прикачени на LED Lights, да бидат прикачени на LED светлата Со Gaffer Tapet Hese CTO гелови обезбедуваат конверзија на дневната светлина на температурата на бојата за повеќето LED светла. Тие можат да се користат сами или наредени во Барндоорс и Фреснел Барндори. Температури во боја : 1/4 CTO произведува 4100 K; 1/2 CTO произведува 3200 K; ЦТО произведува 2700К. Димензии секоја : 8 инчи x 8 инчи (23 см х 23см).

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 1.67

Заменува Дел Број 2116129 Гордо направени во САД 100% ОЕМ Компатибилен Произведени со врвни материјали и нај�

DEN 294.40

100% Сосема Нова Резервна Единица Не Е Повторно произведен 6 МесециГаранција Ги исполнува Или Надминува О

DEN 79.20

Филтер за издувни гасови ЗА ПРИМА Канистер Вакуум 1 филтер за издувни гасови во пакет Производителот Де�

DEN 0.33

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

DEN 3.33

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС ЖИЦА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

DEN 2.00

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

DEN 2.33

Замена стапче за брзо ослободување компатибилно За вакууми Безжични стапчиња V7, V8,V10 и V11 Висококвалитет

DEN 3.00

Директна Замена И Компатибилност На Производот 100% Висококвалитетни Суровини,Исплатливи, Ги Намалуваа�

DEN 543.84

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

DEN 824.64

Гордо Произведени во САД Медиуми : ХАРТИЈА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Произв�

DEN 5706.40

Сите генератори На Водород Паркер Балстон ги исполнуваат барањата НА НФПА и прописите ОША 1910 Генератор�

DEN 867.20

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

DEN 842.24

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

DEN 1.67

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

DEN 3.00

Гордо произведен во САД Медиуми : 304 SS Wire Строга контрола на квалитетот за супериорен производ...

DEN 2.33

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

DEN 719.84

Практичните филтри за окуларот на планетарниот телескоп во боја помагаат да се подобри вашиот поглед н�

DEN 294.40

100% Сосема Нова Резервна Единица Не Е Повторно произведен 6 МесециГаранција Ги исполнува Или Надминува О

DEN 1728.64

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС ЖИЦА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Произ

DEN 1355.20

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

DEN 3.00

100% Сосема Нова Резервна Единица Не Е Повторно произведен 6 МесециГаранција Ги исполнува Или Надминува О