.

.

Попуст
NBK Јапонија MJC-95CSK-EWH 28mm до 1 1/4 инчен флексибилно спојување од типот на вилицата

NBK Јапонија MJC-95CSK-EWH 28mm до 1 1/4 инчен флексибилно спојување од типот на вилицата

DEN 9060.16

Износот
Залиха

NBK Јапонија MJC-95 CSK -EW 28mm до 1 1/4 Inchjaw-Type Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC-95 CSK -E 28mm до 1 1/4 инчен флексибилен спој на типот на вилицата, ова е флексибилно спојување од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА СОВЕТИ 1 ДИАМЕТЕР : 28ммкулинг ДОГОВОР 2 ДИАМЕТЕР : 1 1/4 инчен Должина на должина : 126Кулинг Надворешен дијаметар : 95material : Не'рѓосувачкиот е флексибилно спојување на вилицата. непречено од центарот и ракавот. Екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и вибрациите на извртување. 1 1/4 инчен Флексибилен спојка од типот на вилицата од типот на вилицатаМЈЦ-95 CSK-EWH-28 MM-1 1-4 INCH.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 862.40

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 126...

DEN 2.67

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9,525 мм Должина На Спојување : 30 Спојувањ�

DEN 1.33

Спојување на носење 1 дијаметар : 1 / 4 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 5 / 16 инчи Должина на спојување

DEN 5047.36

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 114 Спојување

DEN 0.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 2 инчи Должина На Спојување : 90...

DEN 3.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15мм Спојување со 2 дијаметар : 13 / 16 инчи Должина на спојување : 90...

DEN 7888.96

Нбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1 / 2 инчи до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 28мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90 Спојување �

DEN 6392.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 78...

DEN 5796.16

NBK Јапонија MJC80 KWH 1 инчи до 38 MMJAWтип флексибилен спојка Couplingnbk Јапонија MJC80 KWW 1 инч до 38мм флексибилно спој�

DEN 3.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 30...

DEN 3.00

NBK Јапонија MJC95EWH 35mm до 55 MMJAWтип флексибилен спојкинбнбк Јапонија MJC95EWH 35мм до 55мм Флексибилна спојка од т�

DEN 2.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 90 Спо

DEN 6392.32

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 32мм Должина На Спојување : 78...

DEN 2.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 90 Спојување

DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојувањ�

DEN 6392.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 7 / 8 инчи Спојување со 2 дијаметар : 25мм Должина на спојување : 78...

DEN 1.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 30мм Должина На Спојување : 78 Спојување

DEN 316.80

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 5 / 16 инчи Должина На Спојување : 30 Спојув

DEN 5796.16

Нбк Јапонија МЈЦ80КСХ 30мм до 1 3 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ80КСХ 30мм до 1

DEN 6392.32

Спојување на носење со 1 дијаметар : 18мм Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 78...

DEN 6392.32

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78 Споју�

DEN 2935.36

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 19мм Должина На Спојување : 90...

DEN 3.33

NBK Јапонија MJS55 CSKBL 16mm до 32 MMJAWтип флексибилна Couplingnbk Јапонија MJS55 CSKBL 16mm до 32мм Флексибилна спојка од типот