.

.

Попуст
Vxb бренд Јапонија MJB-55-eBl 24mm до 24мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, со дијаметар 2 Дијаметар: 24мм Должина на спојување: 78 СОДРИНА НАДВОРЕШНА ДИАМЕТЕР: 55

Vxb бренд Јапонија MJB-55-eBl 24mm до 24мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, со дијаметар 2 Дијаметар: 24мм Должина

DEN 2.33

Износот
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 24мм. Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 24мм. Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. VXB бренд, NBK Јапонија MJB-55-EBL 24mm до 24mmjaw-тип флексибилно спојување Couplingnbk Јапонија MJB-55-e Bl 24mm до 24мм Флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилно спојување од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ 1 Дијаметар : 24mmcoulling Bore 2 Дијаметар : 24 mmcoupling Должина : 78 Coupling Надворешен дијаметар : 55material : не'рѓосувачкиот е флексибилно спојување на вилицата. непречено.екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на греењето и вибрациите на извртувањето. Ing MJB-55 -EBL-24 MM-24 MM.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15мм Спојување на носење 2 дијаметар : 5 / 8 инчи Должина на спојувањ�

DEN 3.00

NBK Јапонија MJC95EWH 35mm до 55 MMJAWтип флексибилен спојкинбнбк Јапонија MJC95EWH 35мм до 55мм Флексибилна спојка од т�

DEN 9784.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојувањ�

DEN 2.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 7 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 12мм Должина на спојувањ

DEN 2360.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 7мм Должина На Спојување : 22 Спојување

DEN 2935.36

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 11 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 30мм Должина на спојува�

DEN 9060.16

NBK Јапонија MJC95 CSKIGR 40mm до 1 5 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 CSKIGR 40mm до 1 5 / 8 инчен флексибилен спој�

DEN 5047.36

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 114 Спојување

DEN 6392.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 78 Спојување

DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 25мм Спојување со 2 дијаметар : 1 1 / 2 инч Должина на спојување : 90...

DEN 7352.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 22мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 6392.32

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78...

DEN 684.80

За употреба Со lovejoy L тип вилица стил флексибилни спојување собранието (продаваат одделно) Леано железо �

DEN 9784.32

Спојување на носење 1 дијаметар : 1 1 / 8 инч Спојување со 2 дијаметар : 35мм Должина на спојување : 90 Спојувањ�

DEN 0.67

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 3 / 4 инчи...

DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 14мм Спојување со 2 дијаметар : 22мм Должина на спојување : 90 Спојува

DEN 2.33

NBK Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 инч Флексибилна

DEN 6392.32

Спојување на носење со 1 дијаметар : 18мм Спојување со 2 дијаметар : 28мм Должина на спојување : 78...

DEN 3.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 30 Спојув�

DEN 2.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 3 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 90 Спојување

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 28мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90...

DEN 2.67

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9,525 мм Должина На Спојување : 30...

DEN 862.40

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 126...

DEN 2360.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 11мм Должина На Спојување : 30...

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 13 / 16 инчи Должина На Спојување : 90...

DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојувањ�

DEN 3.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4,5 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6мм Должина На Спојување : 22...

DEN 1.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 2 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 4 инчи Должина На Спојување : 90...

DEN 9060.16

NBK Јапонија MJC95 CSK EW 28mm до 1 1 / 4 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 CSK E 28mm до 1 1 / 4 инчен флексибилен спој �