.

.

Попуст
VXB Бренд Јапонија MJC-55-EBL 7/8 инчи до 28mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 28mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55-EBL 7/8 инчи до 28mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 28mm Должина Спојување:

DEN 6392.32

Износот
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7/8 инчи. Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7/8 инчи. Спојка Создаден 2 Дијаметар : 28мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-55 - EBL 7/8 инчи до 28mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55 -LЛ 7/8 инчи до 28mm флексибилна Спојка од типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 7/8 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 28 мм Должина На спојката : 78 Надворешен Дијаметар на спојката : 55 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент (N-m)55307814215 M67 NBK Јапонија MJC-55-EBL 7/8 инчи до 28mm флексибилна Спојкамјц-55-EBL-7-8inch-28mm.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 316.80

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 5 / 16 инчи Должина На Спојување : 30...

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 28мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90...

DEN 3.33

NBK Јапонија MJS55 CSKBL 16mm до 32 MMJAWтип флексибилна Couplingnbk Јапонија MJS55 CSKBL 16mm до 32мм Флексибилна спојка од типот

DEN 7352.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 22мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 2360.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 11мм Должина На Спојување : 30...

DEN 2.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 22мм Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојување : 90..

DEN 3.33

Компонента за заоблена спојка на вилицата Лесно собрани со преостанатите компоненти Нема метал на мета

DEN 2.33

NBK Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 инч Флексибилна

DEN 3.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4,5 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6мм Должина На Спојување : 22 Спојување

DEN 2.67

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕВХ 28мм до 1 1 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕВХ 28

DEN 2.67

Нбк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчен фле�

DEN 1.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 30мм Должина На Спојување : 78 Спојување

DEN 5796.16

Нбк Јапонија МЈЦ80КСХ 30мм до 1 3 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ80КСХ 30мм до 1

DEN 3.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 3 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 114...

DEN 9060.16

NBK Јапонија MJC95 CSK EW 28mm до 1 1 / 4 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 CSK E 28mm до 1 1 / 4 инчен флексибилен спој �

DEN 2.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 6392.32

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78 Споју�

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 13 / 16 инчи Должина На Спојување : 90 Споју

DEN 5796.16

NBK Јапонија MJC80 KWH 1 инчи до 38 MMJAWтип флексибилен спојка Couplingnbk Јапонија MJC80 KWW 1 инч до 38мм флексибилно спој�

DEN 7888.96

Нбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1 / 2 инчи до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1