.

.

Попуст
VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-WH 9/16 инчи до 25mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 25mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-WH 9/16 инчи до 25mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 25mm Должина Спојување:

DEN 6392.32

Износот
Залиха

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9/16 инчи. Спојка Создаден 2 Дијаметар : 25мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, NBK Јапонија MJC-55 CS-WH 9/16 инчи до 25mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55 CS-WH 9/16 инчи до 25mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 9/16 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 25 мм Должина На спојката : 78 Надворешен Дијаметар на спојката : 55 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент(N-m)55307814210, 5 M6/M513/8 NBK Јапонија MJC-55 CS-WH 9/16 инчи до 25mm флексибилна Спојкамјц-55 CS-WH-9-16 инчи-25мм.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 7888.96

Нбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1 / 2 инчи до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ95СБЛ 1 1

DEN 2.33

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 24мм Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојување : 78..

DEN 1.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 30мм Спојување со 2 дијаметар : 32мм Должина на спојување : 90...

DEN 5796.16

NBK Јапонија MJC80 KWH 1 инчи до 38 MMJAWтип флексибилен спојка Couplingnbk Јапонија MJC80 KWW 1 инч до 38мм флексибилно спој�

DEN 9060.16

NBK Јапонија MJC95 CSKIGR 40mm до 1 5 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC95 CSKIGR 40mm до 1 5 / 8 инчен флексибилен спој�

DEN 3.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3 / 8 инчи Должина На Спојување : 30...

DEN 316.80

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 5 / 16 инчи Должина На Спојување : 30...

DEN 862.40

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 126 Спојување

DEN 2.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 22мм Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојување : 90..

DEN 9784.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 20мм Должина на спојувањ�

DEN 3.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 4,5 мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6мм Должина На Спојување : 22...

DEN 5796.16

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕРД 15 / 16 инчи до 28ммџавтип Флексибилна Спојканбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕРД 15 / 16 инчи до 28

DEN 2.67

Нбк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчен фле�

DEN 6392.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 7 / 8 инчи Спојување со 2 дијаметар : 25мм Должина на спојување : 78...