.

.

Попуст
VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-EBL 3/4 инчи до 28мм Флексибилно спојување на типот на типот на вилицата Долга 2 Дијаметар: 28мм Должина на спојување: 90 Спојување Надворешен дијам

VXB бренд Јапонија MJC-65CSK-EBL 3/4 инчи до 28мм Флексибилно спојување на типот на типот на вилицата Долга 2 Дијаметар: 28мм

DEN 2.00

Износот
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3/4 инчи. Спојување со 2 дијаметар : 28мм. Должина на спојување : 90. Спојување на надворешниот дијаметар : 65. 7-15 дена испорака. VXB Brand, NBK Јапонија MJC-65 CSK-EBL 3/4 инчи до 28mmjaw-Type Флексибилно спојување Couplingnbk Јапонија MJC-65 CSK-EBL 3/4 инчи до 28мм флексибилно спојување на вилицата-тип, ова е флексибилно спојување од типот на вилица. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА СОВЕТИ 1 Дијаметар : 3/4 инчиуплинг Дорт 2 Дијаметар : 28ммкум Должина : 90Кулинг Надворешен дијаметар : 65material : Не'рѓосувачкиот е флексибилно спојување на вилицата. Непречено од центарот и ракавот. Екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и вибрациите на извртување. К. -EBL 3/4 инчи до 28мм Флексибилен спојка од типот на вилицата од типот на вилицатаМЈЦ-65 CSK-EBL-3-4 INCH-28 MM.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 3 / 4 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојувањ�

DEN 2.33

NBK Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 InchjawType Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC80 Kgr 7 / 8 инчи до 1 1 / 8 инч Флексибилна

DEN 2.67

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9,525 мм Должина На Спојување : 30 Спојувањ�

DEN 6392.32

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 9 / 16 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 32мм Должина На Спојување : 78...

DEN 3.00

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 45мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 45мм Должина На Спојување : 114 Спојување

DEN 684.80

За употреба Со lovejoy L тип вилица стил флексибилни спојување собранието (продаваат одделно)...

DEN 2360.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 11мм Должина На Спојување : 30 Спојување Н

DEN 2.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 0.33

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 24мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 1 1 / 2 инчи Должина На Спојување : 90 Споју

DEN 2360.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 / 4 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 7мм Должина На Спојување : 22 Спојување

DEN 0.67

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 5 / 8 инчи Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 3 / 4 инчи Должина н�

DEN 5796.16

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕРД 15 / 16 инчи до 28ммџавтип Флексибилна Спојканбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕРД 15 / 16 инчи до 28

DEN 2935.36

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 11 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 30мм Должина на спојува�

DEN 2.67

Нбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕВХ 28мм до 1 1 / 8 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ80ЦСКЕВХ 28

DEN 862.40

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 35мм Должина На Спојување : 126 Спојување

DEN 2.67

Нбк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчи флексибилна Спојкабк Јапонија МЈЦ95ЦСКЕГР 25мм до 1 5 / 8 инчен фле�

DEN 8504.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 13 / 16 инчи Должина На Спојување : 90 Споју

DEN 8504.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 15мм Спојување на носење 2 дијаметар : 5 / 8 инчи Должина на спојувањ�

DEN 5047.36

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 28мм Должина На Спојување : 114 Спојување

DEN 5796.16

NBK Јапонија MJC80 KWH 1 инчи до 38 MMJAWтип флексибилен спојка Couplingnbk Јапонија MJC80 KWW 1 инч до 38мм флексибилно спој�

DEN 7352.32

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 22мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 25мм Должина На Спојување : 78 Спојување �

DEN 6392.32

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 9 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 16мм Должина на спојувањ

DEN 2.00

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 7 / 16 инчи Спојување на носење 2 дијаметар : 12мм Должина на спојувањ