.

.

Попуст
Newујорк, разгледница во Yorkујорк

Newујорк, разгледница во Yorkујорк

DEN 2.00

Износот
Залиха

Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Поштенска користена година : Неискористено. Поштенска користена година : Неискористено. Newујорк, NYујорк. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање.Река Хадсон. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Може да има многу набори во картички. Река Хадсон. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Во оваа оценка нема набори во картичката. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи
DEN 2.33

Одделение 2 Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и / или абе

DEN 159.84

Поштенска користена година : Неискористено Може да има и светло пожолтување од возраста Може да има мно�

DEN 255.84

Одделение 1 Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење Некои може да имаат лесен агол и / и

DEN 207.52

Парк на буки Чероки Луисвил, Кј Поштенска користена година : 1909 недостасува печат Одделение 4...

DEN 159.84

Холивудски сад Холивуд, Калифорнија Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабов�

DEN 1587.20

Сан Бернардино, Калифорнија Вашето задоволство е загарантирано Поштенска користена година : Неискорис�

DEN 1.67

Може да има многу набори во картички Во оваа оценка нема набори во картичката Продолжуваме да додаваме �

DEN 276.80

Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишув

DEN 159.84

Источен Сетаукет, Л Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум...

DEN 175.84

Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење Одделение 5 Лоша состојба Овие разгледници има

DEN 319.84

Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот Во оваа оценка нема набор

DEN 603.20

Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење Овие разгледници сè уште се во убава сос

DEN 175.84

Одделение 5 Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или т