.

DEN 95.84 -

Напишано Од Џим Старлин Илустрирано Од Џим старлин Точка : Смртта На Новите Богови #8 Издавач : Дц Насловн

DEN 191.84 -

Напишано Од Скот Бити, Џон Острандер Илустрирано Од Роџер Робинсон, Филип Бонд Точка : Бетмен : Готам Вит�

DEN 2.00 -

Напишано Од Erк Фејн, Џои Кавалиери Илустрирано Од Ентони Вилијамс, Енрике Алкатена Точка : Марвел Акција

DEN 79.84 -

Напишано Од Грег Потер Илустрирано Од Џин Колан Точка : Џем, Син На Сатурн #4 Издавач : Дц Корица Уметник : �

DEN 191.84 -

Напишано Од Питер Милиган Илустрирано Од Давиде Џанфелице Точка : Грчка Улица тпб #2 Издавач : Дц / Вртогл�

DEN 2351.84 -

Напишано Од Ден Веј, Марџори Лиу Илустрирано Од Џузепе Камунколи Точка : Дакен : Темно вулверин #1 (2) Издав

DEN 191.84 -

Напишано Од Карл Потс Илустрирано Од Гери Ерскин Точка : Вулверин И Казнувачот : Штетни Докази #1 (Весник)

DEN 271.84 -

Напишано Од Ал Јуинг Илустрирано Од Лук рос Ставка : Капетан Америка и Моќните Одмаздници #1а Издавач : Ум

DEN 3.00 -

Напишано Од Џон Адамс Илустрирано Од Хорасио Доминги Напишано Од Џон Адамс Илустрирано Од Хорасио Доми�

DEN 3.00 -

Напишано Од Дан Мишкин Илустрирано Од Леонард кирк Точка : Ѕвездени Патеки : Длабок Простор Девет (Малиб�

DEN 111.84 -

Напишано Од Бен Перси Илустрирано Од Федерико Висентини Точка : XForce (6Та Серија) Годишен # 1а Издавач : Мар�

DEN 1.33 -

Напишано Од Линда Медли Илустрирано Од Линда Медли Точка : Замокот Чекање #5 Издавач : Олио Писател : Линд�

DEN 95.84 -

Напишано Од Марв Волфман Илустрирано Од Џим Апаро Точка : Бетмен #447 Издавач : Дц Покритие Уметник : Браја�

DEN 79.84 -

Напишано Од Мајк харис Илустрирано Од Дук Тран Точка : Helter Skelter #1 Издавач : Антарктикот Писател : Мајк Хар�

DEN 79.84 -

Напишано Од Јошихиса Тагами Илустрирано Од Јошихиса Тагами Точка : Хороби Дел 2 #1 Издавач : Виз Писател : �

DEN 95.84 -

Напишано Од Мирко Андолфо Илустрирано Од Мирка Андолфо Точка : Слатка Пиперка (Мирка Андолфо ) #12а Издава

DEN 2.33 -

Напишано Од Волт Симонсон Илустрирано Од Сал Бускема Точка : Тор #381 (Киосци) Издавач : Марвел Корица Умет�

DEN 2.00 -

Напишано Од Грејс Рандолф Илустрирано Од Расел Даутерман Точка : Супурбија (Грејс Рандолф, Том 2) #8 Издав�

DEN 1.00 -

Напишано Од Џен Ван Метар Илустрирано Од Ник Драгота Точка : Железното Време #2 Издавач : Марвел Корица Ум

DEN 79.84 -

Напишано Од Стив Албертсон Илустрирано Од Јаков Илија Точка : Дух Шпион #1 Издавач : Слика Покрие Уметник

DEN 79.84 -

Напишано Од Дејвид Тишман, Хауард Чајкин Илустрирано Од Лук рос Точка : Американски Век #14 Издавач : Дц / В

DEN 1.00 -

Напишано од Вес Хартман, Фред Пери Илустрирано Од Фред Пери Точка : Небото Ајкули #4 Издавач : Антарктикот

DEN 191.84 -

Напишано Од Рој томас Илустрирано Од Кит Полард Точка : Тор #288 Издавач : Марвел Писател : Рој Томас Уметни

DEN 79.84 -

Напишано Од Тери Мајо Илустрирано Од Лукас Ромеро Точка : Злите Праведни, # 3 Издавач : Алтерна Корица Уме�

DEN 431.84 -

Напишано Од Питер Дејвид, Лук Либерман Илустрирано Од Вил Конрад Точка : Црвена Соња против Тулса Несреќ

DEN 3.33 -

Напишано Од Пол тобин Илустрирано Од Ронан Кликет Точка : Марвел Авантури Супер Херои (2 Серија) #13 Издава

DEN 2.33 -

Напишано Од Брајан Ширмер Илустрирано Од Клаудија Балбони Точка : Блек Џек Кечум #1 Издавач : Уметник За П

DEN 79.84 -

Напишано Од Рон Фортие Илустрирано Од Џеф Батлер Точка : Зелена Хорнет, На (Том 1) #8 Издавач : Сега Насловн�

DEN 79.84 -

Напишано од Шон Рафнер Илустрирано Од Рајан Бенџамин Точка : Фантомска Гарда #4 Издавач : Уметник За Покр�

DEN 1038.40 -

Напишано Од Ал Јуинг Илустрирано Од Џефте Пало Точка : ГРАЃАНСКА Војна ВТОРА : Улис #2 Издавач : Марвел Кор

DEN 3.33 -

Напишано Од Мајк барон Илустрирано Од Anи Кун Точка : Група Лару, (Мајк Барон ) #1 Издавач : Иновации Писател

DEN 79.84 -

Напишано Од Крис Роберсон Илустрирано Од Џонатан лау Точка : Кодно Име Акција #3д Издавач : Динамит Покри�

DEN 79.84 -

Напишано Од Ј Мајкл Страчински Илустрирано Од Крис вестон Точка : Дванаесет, #4 Издавач : Марвел Корица Ум

DEN 2.00 -

Напишано од лен вајн Илустрирано Од Џон Бушема Точка : Тор #259 Издавач : Марвел Корица Уметник : Џон Buscema, Е�

DEN 2.00 -

Илустрирано Од Џае Ли, Ричард Исанове Точка : Темна Кула Скица Книга #1 Издавач : Марвел Корица Уметник : Џ�

DEN 95.84 -

Напишано Од Кален Бун Илустрирано Од Андреа Брокардо Точка : ГРАЃАНСКА Војна ВТОРА : ХМен #2а Издавач : Ма�

DEN 79.84 -

Напишано од Ворен Елис Илустрирано Од Џ Х ВИЛИЈАМС ТРЕТИ Точка : Пустош Џонс #1 Издавач : Дивата Бура Покр�

DEN 0.33 -

Напишано Од Габриел Хардман Илустрирано Од Габриел Хардман Точка : Невидлива Република #7 Издавач : Умет�

DEN 0.67 -

Напишано Од Марк Лендри Илустрирано Од Witли Витер Жеден за Крв : Една Нација Под Вода #1б Издавач : Насловн

DEN 79.84 -

Напишано Од Џим Старлин Илустрирано Од Рон Лим Точка : Ран / Танагар Светата Војна #7 Издавач : ДЦ Писател :